Kyllinggryte i en fei

den

Si at det er søndag, og at det er pent vær, og i tillegg at du eller dere har vært ute hele dagen. Si at du ikke fikser tanken på å stå over grytene hele kvelden, men vil ha noe godt å spise i kveldinga. Da kan denne retten være en mulighet. Superenkel å lage, men bruker du kremfølte slik vi gjorde, får du mye smak gratis!

DETTE TRENGER DU

  • 4 kyllingfileter
  • en stor papirka
  • 3 sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 pakke bacon
  • litt champignon
  • 5 dl kremfløte
  • litt kremet balsamico
  • friske urter hvis du har (f.eks. timian)
  • smør og olje til steking

DETTE GJØR DU

Skjær kyllingen i biter, og brun de i litt smør og olje. Finhakk sjalottløk og hvitløk, og hakk paprikaen i ganske små biter. Ha dette i en gryte med litt olje, og stek dette litt på ganske svak varme. Spe med fløten. La det koke til fløten tykner litt.

Mens fløteblandingen koker snittes champignon og bacon i biter, og stekes i litt smør. Ha dette oppi gryta. Når fløten begynner å tykne haes kylling og finhakket timian oppi.

Smak til med litt salt, pepper og balsamico. Server med ris og valgfire grønnsaker. Vi brukte blomkål og brokoli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s